akciók

|

napszemüveg

|

kontaktlencse

|

szemüveg

|

egyéb

|

vendégkönyv

|

rólunk

 tudta...?
Repülőn célszerűbb szemüveget viselni kontaktlencse helyett, ugyanis a levegő szárazabb a szokottnál: a lencse kiszáradhat, ezáltal irritálhatja a szemet.
Ha repülés közben szemüveget visel és megérkezéskor helyezi vissza a lencséket, frissebbnek és kevésbé fáradtnak fogja érezni szemeit.
Ingyenes a szemvizsgálat, ha nálunk vásárolja szemüvegét! (computeres mérés és szemész szakorvosi vizsgálat, akár szemfenékvizsgálat és szemnyomásmérés is - 40 év felett, cukorbetegeknek, magasvérnyomásúak- nak ajánlott!) 10% kedvezmény diákoknak a színes kontaktlencsékre. Hódíts a szemeiddel! :-) Vásárolja minden második pár féléves lencséjét olcsóbban: 2000 Ft kedvezmény, ha következő pár lencséit 6 hónapon belül megvásárolja. Kontaktlencséseinknek a kontrollok ingyenesek. Vállaljuk a tőlünk vásárolt lencsék ultrahangos tisztítását.
Vásárlóinknak szükség esetén az ambuláns szemorvosi ellátás is ingyenes ( pl.: gyulladások)
Régi modelleinket kedvezményesen vásárolhatja meg, akár 1000.- Ft-ért találhat szemüvegkeretet! 30-50% kedvezmény szemüvegkereteinkre! Nálunk már a divatos ívelt napszemüvegek is rendelhetők dioptriás változatban! Válasszon a dioptriás ADIDAS napszemüvegek közül! Vásároljon olcsóbban nálunk: gyűjtse majd váltsa be a forintpontokat! Minden 20 forint után kap egy pontot! Multifokális lencsék akár 50% kedvezménnyel, akár 9000 Ft / darabtól! Olvasson, vezessen, dolgozzon egy szemüveggel!
<<         >>

Multifokális szemüveglencsék akár 50% kedvezménnyel! - A japán Hoya, a német Zeiss, valamint a francia Essilor lencsegyártó konszern multifokális lencséi most akár 9000.-Ft /darab ártól!
Nemcsak a távoli rész ad komfortos látást, hanem dolgozni és olvasni is ugyanazzal a szemüveggel tud.

részletek

Kontaktlencsék akciósan! A legújabb lágy, 1 hónapos kontaktlencsénket most ingyen* kipróbálhatja!

részletek

A Ciba cég újdonságokkal jelentkezett az farsangi szezonra.

részletek

Napszemüvegek -20 - 50%!

A nap nemcsak nyáron süt, érdemes már ilyenkor napszemüveget vásárolni! SŐT!

Minden napszemüvegünk akár 50%-kal olcsóbb.

A márkás divatszemüvegektől a dioptriásig...!

részletek

Aktuális akciós termékeink

részletek

Szűrővizsgálat

Cégek, intézmények figyelem!

Ingyenes szűrővizsgálat előzetes megállapodás után. Az igényelt védőszemüvegeket kedvezményesen vásárolhatják meg nálunk a dolgozók.

A nagyobb, többtételes megrendeléseknél 30% kedvezményt adunk a katalógusárból!

Vásárlásainál kapott "forintpontokat" legközelebb beválthatja!

Szeretnénk hűséges vásárlóinknak olcsóbb árakat kínálni!

Ön is bizonyára ismeri, használja is a benzinkutaknál, gyorséttermekben bevált pontgyűjtő akciós Smartcardokat.

A lényeg, hogy a vásárlásokért pontszámot írunk jóvá a törzsvásárlói kártyáján. A pontokat lehet gyűjteni, akár ismerősöknek, családtagoknak is érdemes "kölcsönadni"!

Minden kifizetett 20 forint után 1 hűségpontot írunk jóvá a vevőkártyán.

Ezeket a pontokat bármikor a kártya felmutatója beválthatja. Mégpedig korlátozás nélkül bármire a boltban található árukra! Kérjük, fizetés előtt jelezze, amennyiben pontot szeretne beváltani!

Kérje Ön is pontgyűjtő kártyáját!

Régi modellek is modellek!

Régi modelleinket kedvezményesen vásárolhatja meg, akár 1000.- Ft-ért találhat szemüvegkeretet! 30-50% kedvezmény szemüvegkereteinkre!

Régebbi modelljeink állandó akciója!

miklósi optika © 2005 | használati feltételek | oldaltérkép