top of page

GARANCIA

Csapatunkkal kezeskedünk róla, hogy minden szolgáltatást legjobb tudásunk szerint végzünk. Szeretnénk, ha Te mindig  biztonságban éreznéd magad nálunk.

 

Ezen az oldalon minden fontos garanciális tudnivalót összeszedtünk, amiről érdemes tudnod.

Grátisz szervizgarancia

Optikánkban vásárolt szemüvegeinkhez biztosítjuk az ingyenes szervizt.

Ha kilazul, eldeformálódik a szemüveg kérünk, hozd be, szívesen visszaigazítjuk az arcodra.

Fontos ez a csinosság miatt is, hisz egy csálé keret igénytelen, de az optikája a lencsének is romolhat, ha a lencsék nem megfelelően állnak a szemünk előtt.

Nyáron, különösen egy műanyag keret bizony könnyen lazulhat, gyere, és megoldjuk.

szerviz garancia szemüvegre

A látás garanciája

Szemészetünkön végzett látásvizsgálat eredményére garanciát vállalunk. Mit is jelent ez? A látásellenőrzés során a számodra legoptimálisabb korrekciót keressük meg, természetesen a szem fizikai látóképességét figyelembe véve. Amennyiben szemészünk receptje alapján a nálunk elkészített szemüveg (betartva az esetleg szükséges megszokási időt) nem bizonyul optimális  viseletnek, és maximum 1 hónapon belül nem sikerül az új dioptriát megszoknod, a szemvizsgálatot természetesen megismételjük, és amennyiben szükséges, a szemüvegben a lencséket az új eredménynek megfelelően kicseréljük. 

a látás garanciája

Balesetbiztosítás

Amennyiben 6 hónapon belül szemüveged valamilyen baleset éri és javíthatatlanná válik, a pótlását 40% kedvezménnyel vásárolhatod meg!
(az akciónk igénybe vételéhez a szemüvegkártya és a sérült szemüveg bemutatását kérjük; kizárólag azonos dioptriával rendelhető)

baleset biztosítás

A minőség garanciája

A szemüvegekre a termékkategóriának megfelelő garanciát biztosítjuk. 
 

Szemüveglencsék esetében a gyártói garancia a mérvadó. 6 - 36 hónap közötti réteggaranciát biztosítunk a lencsékre, ingyen cseréljük réteghiba esetén. (Ez lencsetípus függő, a mindenkori feltételekről a szemüvegvásárláskor tájékoztatást adunk.) 


Szemüvegkereteinknél az alkatrészellátást (papucsok, szárak, díszkövek, stb)  igyekszünk minél hosszabban megoldani. Amennyiben az új szemüveg vásárlásától 1éven belül nem sikerül alkatrész biztosítani, illetve nem javítható más módon a szemüveg (ragasztás, forrasztás) és gyártási probléma miatt nem viselhető a szemüveg, akkor a keret értékében új keretet választhatsz nálunk, a lencséket díjmentesen átcsiszoljuk.

Garancia igénybe vételéhez fontos tudni, hogy a külső fizikai hatás miatt tönkrement szemüvegkeret vagy lencse nem garanciális eset. Törés, karcolódás, stb. De a megoldásában ilyenkor is segítünk. Alkatrészellátással akár a régebbi szemüvegeknél is megoldást tudunk nyújtani. Ragasztás illetve forrasztás is műhelyünk szolgáltatása.

A szemüvegekre a termékkategóriának megfelelő garanciát biztosítjuk.
Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!
bottom of page